Shop de mooiste Bikini's & Badmode. Kies uit ruim 10.000 Bikini's!
Dé Zwemkleding expert Super voordelig
Bikini-trend.nl
12-05-2016

Badpak vs Tankini

Kies je voor een Badpak of een Tankini?

Geen bikini lijf? Buikje verbergen of gewoon liever iets meer bedekking dan bij een bikini? Kies dan voor een badpak of een tankini. Maar wat is eigenlijk het verschil en wat past bij jou? Zowel een badpak als een tankini bieden meer bedekking dan een bikini. Een badpak bestaat uit één deel en is erg geschikt om in te zwemmen. Een tankini daarentegen bestaat uit twee losse delen zoals bij een bikini. Het verschil met een bikini is echter dat de top van een tankini tot over het broekje valt en dus de buik (volledig) bedekt. Omdat een tankini uit losse delen bestaat is dit een praktischere keuze dan een badpak.

 

Badpak en Tankini merken

Op zoek naar een badpak of tankini van een goed merk? Klik op één van onderstaande oranje knoppen om de collectie te bekijken. Je vindt hier diverse top merken zoals Adidas Performance, Banana Moon, Baku, Billabong, Cyell en vele andere merken. Vergelijk & bestel bij de webwinkel met de scherpste prijzen.

 

 

Tankini vs Badpak
Tankini vs Badpak
Tankini vs Badpak

Alles over Bikini's

Lees hier alles wat je wilt weten over Bikini's & Badmode

Blijf op de hoogte van de nieuwste bikini- en badmode. Lees hier alles over bikini's en vind de perfecte bikini voor jou. O.a. meer over de verschillende modellen bikini's zoals bandeau bikini's, triangel bikini's en push-up bikini's. De nieuwste mode, kleuren, materialen & nog veel meer. Klik op een onderwerp hieronder en lees verder.

 

Bikini's

Bikini's