Shop de mooiste Bikini's & Badmode. Kies uit ruim 10.000 Bikini's!
Dé Zwemkleding expert Super voordelig
Bikini-trend.nl
04-06-2019

Zomertrends 2019

De nieuwste badmode trends

Het bikini seizoen is weer begonnen. Iedereen gaat opzoek naar hun ideale zon vakantie. En daar hoort natuurlijk een nieuwe bikini bij. Maar wat zijn de trends voor komende zomer? Wij gaan het je vertellen.

 

Bikini’s met geknoopte details, wat we eigenlijk al konden verwachten wanneer je de grote modeontwerpers hebt gevolgd. High waist bikini’s, deze bikini heeft een hoge taille en laat je benen zo langer lijken. Ook deze zomer weer erg populair. Een klassieker wat ook zeker weer een trend is, is de tijgerprint. Verder qua kleuren is naast rood juist geel een ware trend. Alle kleuren geel doen het dit jaar erg goed. Van felle kleur geel tot licht tinten geel. Genoeg keus om er deze zomer hip bij te lopen op je vakantie bestemming. Het belooft weer een mooie zomer te worden net als vorig jaar. Dus wacht niet langer om je nieuwe bikini aan te schaffen.

 

 

 

Geknoopte bikini
Gele bikini
Gele bikini
High waist bikini

Alles over Bikini's

Lees hier alles wat je wilt weten over Bikini's & Badmode

Blijf op de hoogte van de nieuwste bikini- en badmode. Lees hier alles over bikini's en vind de perfecte bikini voor jou. O.a. meer over de verschillende modellen bikini's zoals bandeau bikini's, triangel bikini's en push-up bikini's. De nieuwste mode, kleuren, materialen & nog veel meer. Klik op een onderwerp hieronder en lees verder.

 

Bikini's

Bikini's