Shop de mooiste Bikini's & Badmode. Kies uit ruim 10.000 Bikini's!
Dé Zwemkleding expert Super voordelig
Bikini-trend.nl
10-05-2016

Neopreen

Wat is Neopreen stof?

Neopreen is een soort synthetisch rubber. De stof is soepel, zacht en rekbaar. Doordat neopreen een stevig materiaal is blijft je bikini of badpak zijn vorm houden. Ook is neopreen volledig waterdicht, dus geen natte bikini meer! Neopreen heeft vele toepassingen, bijvoorbeeld voor verschillende sporten. Duikers gebruiken neopreen wetsuits en droogpakken. Ook in de ruitersport maakt men gebruik van neopreen. Sinds de laatste jaren is de stof een fashion must have geworden.

 

Neopreen Bikini's

Sinds enkele jaren is de neopreen bikini een ware trend. Verschillende bekende merken hebben een collectie neopreen bikini's ingevoerd. Ook vind je tegenwoordig veel neopreen bikini's in de basis collectie van fashion websites. Deze bikini's zijn betaalbaarder dan de merk bikini's. Ieder jaar worden de collectie neopreen bikini's vernieuwd met prachtige motieven en kleuren. Zo vind je mooie zwarte of witte neopreen bikini's, maar ook populair zijn de fel gekleurde bikini's zoals neon oranje, roze, groen of geel. Je vindt neopreen bikini's in alle mogelijke modellen zoals triangel, bandeau, halter en meer. Klik op de oranje knop hieronder om het assortiment neopreen bikini's te bekijken. Vergelijk en koop de bikini die bij jou past.

 

 

Neopreen bikini
Neopreen bikini

Alles over Bikini's

Lees hier alles wat je wilt weten over Bikini's & Badmode

Blijf op de hoogte van de nieuwste bikini- en badmode. Lees hier alles over bikini's en vind de perfecte bikini voor jou. O.a. meer over de verschillende modellen bikini's zoals bandeau bikini's, triangel bikini's en push-up bikini's. De nieuwste mode, kleuren, materialen & nog veel meer. Klik op een onderwerp hieronder en lees verder.

 

Bikini's

Bikini's