Shop de mooiste Bikini's & Badmode. Kies uit ruim 10.000 Bikini's!
Dé Zwemkleding expert Super voordelig
Bikini-trend.nl
08-10-2019

Populaire kleuren bikini's

Beige bikini

Beige is een lichte bruine kleur. Je kunt het makkelijk combineren met andere kleding die lichte tinten bevatten. Doordat het een relatief neutrale kleur is wordt het makkelijk gedragen. Het is een rustige kleur die de ogen minder vermoeit. Ben je al lekker voorgebruind? Kies dan zeker voor een beige bikini, hierdoor lijkt het net of je nog bruiner bent.

 

 

Bikini beige
Bikini beige
Bikini beige
Bikini beige

Blauwe bikini

Blauw is een mooie kleur en kun je prachtig combineren met jurkjes in andere opvallende kleuren. Het gevoel dat bij blauw past is zuiver en puur. Het is een kleur die je misschien niet snel zou kiezen, maar het is eens wat anders dan een standaard kleur. Wil jij stralen op het strand? Kies dan voor een blauwe bikini.

 

 

Bikini blauw
Bikini blauw
Bikini blauw
Bikini blauw

Bruine bikini

Bruin is de kleur van eerlijkheid en geborgenheid en straalt warmte uit. Door de neutrale kleur kun je het prima dragen voor jouw bikini. Bruine bikini is niet saai, kijk naar de prachtige modellen die verkrijgbaar zijn. Je kunt het perfect combineren met een felle kleur strandjurk.

 

 

Bikini bruin
Bikini bruin
Bikini bruin
Bikini bruin

Gele bikini

Geel is een vrolijke kleur waardoor je gemotiveerd raakt en het is de kleur van de zon. Het maakt niet uit of je nu al een lekker kleurtje hebt of nog niet in de zon hebt kunnen zitten. Een gele bikini kun je altijd dragen. Ben jij die vrouw die graag opvalt? Kies dan voor een uitdagende gele bikini.

 

 

Bikini geel
Bikini geel
Bikini geel
Bikini geel

Grijze bikini

Grijs is een kleur dat je makkelijk kunt dragen en is een populaire kleur. Grijs wordt veel gebruikt bij kleding en kun je overal bij dragen. De kleur valt minder op dan felle kleur, maar oogt zeer chique. Perfect om te dragen voor bikini’s. Bekijk de uitgebreide collectie grijze bikini’s hier.

 

 

Bikini grijs
Bikini grijs
Bikini grijs
Bikini grijs

Groene bikini

Groen is een kleur van de natuur maar tegelijkertijd ook zeer stoer. Met de kleur groen kun je stralen ga voor een mooie felle kleur groen wil je graag opvallen. Ben jij een stoere meid ga dan voor legergroen. Genoeg keuze voor iedereen die graag groen wil dragen.

 

 

Bikini groen
Bikini groen
Bikini groen
Bikini groen

Oranje bikini

Oranje is een vrolijk en vriendelijke kleur. Door oranje te dragen, lijkt het net of je extra bruin bent. De kleur kun je perfect combineren met een rood, geel of blauw strandjurkje. Ben jij die zelfverzekerde dame? Kies dan voor de prachtige oranje bikini.

 

 

Bikini oranje
Bikini oranje
Bikini oranje
Bikini oranje

Rode bikini

Bij rood denk je aan passie en warmte. Twijfel jij welke kleur je gaat kiezen voor jouw bikini? Ga dan voor wat uitdagends en kies voor de prachtige sexy kleur rood. Wil jij schitteren op het strand, bekijk dan een van deze prachtige bikini’s. Tevens is het de kleur van de liefde, dus wie weet vind jij jouw ware…..

 

 

Bikini rood
Bikini rood
Bikini rood
Bikini rood

Roze bikini

Je moet het durven om de kleur roze te dragen. Ben jij die zelfverzekerde vrouw? Kies dan voor deze mooie zachte kleur. Voordeel van roze is dat je er extra bruin uitziet. Roze kun je heel mooi combineren met een mooie strandjurk in de kleur wit of beige. Genoeg redenen om voor een mooie roze bikini te gaan.

 

 

Bikini roze
Bikini roze
Bikini roze
Bikini roze

Taupe bikini

Taupe is een kleur die tussen grijs en bruin in zit en kun je prachtig combineren met kledingstukken in de kleur wit, crème of zwart. Heb jij al een mooi donker tintje kies dan voor deze prachtige kleur. Zo komt je bruine huid nog mooier naar voren. Je ziet deze kleur niet zo vaak op het strand, dus als jij wat unieks wil dragen, is dit een perfecte keus.

 

 

Bikini taupe
Bikini taupe
Bikini taupe
Bikini taupe

Turquoise bikini

Wie een bijzondere kleur wil gaan dragen voor haar bikini, kan voor turquoise kiezen. De kleur is perfect te combineren met andere kledingstukken in de kleur blauw of zacht groen. Turquoise is een erg gedurfde kleur maar kan werkelijk prachtig staan. Wil jij stralen en opvallen deze zomer? Kies dan voor deze gedurfde turquoise bikini’s.

 

 

Bikini turquoise
Bikini turquoise
Bikini turquoise
Bikini turquoise

Witte bikini

Het grote voordeel van een witte bikini is dat je er extra mooi bruin uitziet, ook al heb je nog niet zoveel zon gehad. Wit kun je altijd en overal dragen. Met de juiste modellen bikini’s kun jij extra mooi stralen op het strand of bij het zwembad. Bekijk de mooie collectie witte bikini’s en maak jouw keuze.

 

 

Bikini wit
Bikini wit
Bikini wit
Bikini wit

Zwarte bikini

Ben jij die chique dame? En weet jij nog niet welke kleur bikini jij wilt hebben? Ga dan voor een de stijlvolle zwarte bikini. Deze kleur kun je altijd en overal dragen en kun je makkelijk combineren met andere kledingstukken. Bekijk de prachtige collectie bikini en maak nu je keuze.

 

 

Bikini zwart
Bikini zwart
Bikini zwart
Bikini zwart

Antraciet bikini

Antraciet is een blauwgrijze kleur en kun je perfect combineren met lichtere strandjurkjes. Twijfel jij nog welke kleur bikini jij gaat kiezen? Ga voor een antraciet bikini. De kleur antraciet zie je niet vaak als bikini kleur. Wil jij anders zijn dan de rest, dan is dit een prachtige kleur voor jouw. Bekijk de vele mogelijkheden en maak je keuze.

 

 

Bikini antraciet
Bikini antraciet
Bikini antraciet
Bikini antraciet

Paarse bikini

Paars is een eigenzinnige kleur en mystique. Perfect te gebruiken voor jouw bikini. De kleur gebruik je om te stralen op het strand of zwembad. Tevens is het is een kleur van status. Wil jij je onderscheiden van anderen? Ga dan voor een prachtige paarse bikini.

 

 

Paarse bikini
Paarse bikini
Paarse bikini
Paarse bikini

Alles over Bikini's

Lees hier alles wat je wilt weten over Bikini's & Badmode

Blijf op de hoogte van de nieuwste bikini- en badmode. Lees hier alles over bikini's en vind de perfecte bikini voor jou. O.a. meer over de verschillende modellen bikini's zoals bandeau bikini's, triangel bikini's en push-up bikini's. De nieuwste mode, kleuren, materialen & nog veel meer. Klik op een onderwerp hieronder en lees verder.

 

Bikini's

Bikini's